Kookstudio Thais

Met dit kookboek kan zelfs iemand met helemaal geen ervaring Thais leren koken. Je begint met de basis en leert steeds meer tot je zelf een heel menu kunt bereiden.

thais1

Het fijne aan dit boek is dat het je echt alles probeert uit te leggen. Het begint met je te vertellen welk keukengerei je zult moeten gaan gebruiken en gaat vervolgens verder met de ingrediënten in de Thaise keuken, de sauzen, curries en ga zo maar door. Als je dit goed hebt doorgelezen kun je beginnen aan de simpelste recepten waarbij ik je aanraad als je totaal geen ervaring hebt af en toe terug kijkt naar de basis sectie tot het goed in je geheugen zit. De recepten zijn overzichtelijk ingedeeld: je krijgt per recept in een overzichtje te zien wat je allemaal nodig hebt en hoe lang je hiermee bezig zult zijn inclusief een aantal foto’s van het gerecht en de bereiding hiervan.

Het einde van het boek sluit af met een klein Thais verklarende begrippenlijst om de materie nog beter te leren begrijpen.

Ik geef het boek een waardering van 7/10 punten omdat ik het bereiden van de gerechten niet altijd even helemaal duidelijk vond, vooral aan de foto’s vond ik dat nog wat verbeteringen konden plaatsvinden. Ook is het boek gerecht op de beginnende kok in de Thaise keuken waardoor het dus niet voor iedereen van toepassing is.

Dit is een kookboek voor beginners.

Wil je dit boek graag kopen klik dan hier!

De teksten op de Kookstudio Thais kleding pagina zijn auteursrechtelijk beschermd. Het is verboden om van de Kookstudio Thais pagina iets Kopiëren of te gebruiken.