Tofu Avocado Salade

Deze Avocado met Tofu salade zal je op elk gebied een voldaan gevoel geven. Het is misschien niet het mooiste gerecht om te zien, maar na 1 hapje weet ik zeker dat je van gedachten veranderd bent. De notige sesam zaadjes en sesamolie werken perfect samen met de tofu om een decadente smaak te vormen die elk stuk avocado in een romige wolk brengt.

Ingrediënten (4 porties):
300 gram zijden tofu, in blokjes gesneden
1 grote avocado
1 theelepel citroensap
1 theelepel zout
1 theelepel sesam zaadjes
2 theelepels sesamolie
1 gemalen lente-ui
een handjevol koriander

Bereiden :
1. Stop de blokjes tofu in een zeef om ervoor te zorgen dat het overtollige water kan draineren, laat de tofu voor minstens 1 uur draineren. Dit zorgt ervoor dat de salade niet te waterig word.

2. Snij de avocado doormidden, haal de pit eruit, pel dan vervolgens avocado en snij deze in blokjes. Stop de avocado in een glazen of plastic kom en doe deze opgooien samen met de citroensap om ervoor te zorgen dat deze niet van kleur veranderd.

3. Voeg de gedroogde tofu, zout, sesam zaadjes, sesamolie en lente-ui toen. Doe dit allemaal samen voorzichtig opgooien om alle ingrediënten te verdelen. Garneer met de koriander en serveer.

Add the drained tofu, salt, sesame seeds, sesame oil, and scallions. Gently toss to distribute all the ingredients evenly. Top with cilantro and serve.

De teksten op de Tofu Avocado Salade kleding pagina zijn auteursrechtelijk beschermd. Het is verboden om van de Tofu Avocado Salade pagina iets Kopiëren of te gebruiken.